HOLY MOLY PIZZA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 37 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Holy Moly Pizza. Meer weten? Ontdek meer

1 jun 2024 om 10:30 Uniek concept en heerlijk verse pizza's!
10 mei 2024 om 7:06 Meer dan 3 uur gewacht terwijl dat van te voren niet gemeld was. Vervolgens moest het nog gemaakt worden en bleek de extra optie die we gekozen hadden (volkoren deeg) helemaal niet aanwezig te zijn.
23 apr 2024 om 16:28 very tasty Pizza and great service, overall a very interesting concept with many flavours to choose from
22 apr 2024 om 21:17 De pizza was heerlijk. Pizza bakker correct en klantvriendelijk.
14 apr 2024 om 21:41 Pizza was great in the end, Tiramisu was good but extremely thick, but over 2 hours wait time and excuses at almost 2 hours into the wait time that the person making the food just got the order 20 minutes ago is not a great experience
7 apr 2024 om 20:55 De allerbeste pizza ooit, tijd is wat onvoorspelbaar maar voor deze pizza laat ik alles los. Ook de tiramisù heerlijke
4 apr 2024 om 21:03 Ik wist dus niet dat de pizza’s voor je deur gemaakt worden, had erge honger maar hij was wel echt heel erg goed! Dat maakt ze super vers natuurlijk en de smaak was top!
30 mrt 2024 om 12:24 Heerlijke pizza’s, maar helaas kwamen ze een stuk eerder dan ik ze besteld had
26 mrt 2024 om 21:36 Na ruim 2 uur nog steeds geen pizza ontvangen, dus nu hongerig elders iets bestellen.
25 mrt 2024 om 20:33 Pizza was very tasty! Crust is thin and crispy, amazing flavors. The experience of seeing pizza cooked at your doorstep is amazing
24 mrt 2024 om 10:28 Super impressed with the concept. They drive the pizza van to your doorstep and make you fresh pizza . The taste is also bang on. would definitely recommend
22 mrt 2024 om 21:03 Perfecto !!